Verhuizen, verplaatsen en afvoer service

Waterbed verhuizing of verplaatsing

Verplaatsing of verhuizing van uw waterbed door Waterbed service Nederland. Bij Waterbedservice Nederland kunt u er met het volste vertrouwen van uit gaan dat uw bed met uiterste zorgzaamheid voor een scherpe prijs en door een ervaren monteur wordt verhuisd. Bij een verhuizing wordt uw water- of gelbed vakkundig leeggepompt, gedemonteerd en getransporteerd naar de nieuwe woning.

Op de nieuwe locatie installeren wij uw water- of gelbed geheel naar uw eigen wensen.  Hier wordt het waterbed door ons gecheckt, gevuld afgelteld en ontlucht. Een gelbed wordt m.b.v. speciale destabilisatie-poeder gedestabiliseerd en op de nieuwe locatie gestabiliseerd met onze hydroflo gel poeder op de hardheid naar wens.

Om ervoor te zorgen dat u zo goed mogelijk van uw nachtrust kunt genieten, moet het waterbed op de juiste wijze worden gemonteerd. Helaas is door onjuiste montage of demontage een duur matras vaak niet meer bruikbaar. Fouten worden onder andere gemaakt bij het inleggen van de matrassen, het schuiven van de veiligheidsvoering en voornamelijk bij het verschuiven van de stabilisatie. Waterbedden die worden verplaatst zijn kwetsbaar. Het is daarom aan te raden om bij verplaatsingen of verhuizingen een professional in te schakelen. Waterbed service nederland faciliteert dit door heel Nederland, ook verzorgen wij verhuizingen naar het buitenland voor een zeer aantrekkelijke prijs.


Afvoer Service

Wilt u van uw waterbed af? U heeft geen zin om er uren mee bezig te zijn? U heeft geen vacuümpomp? U vreest voor  wateroverlast? U heeft geen zin om er een dag vrij voor te nemen en ook nog eens alles in uw auto te proppen en naar het milieu depot af te voeren of u heeft gewoon 2 linker handen?

Wij voeren uw waterbed binnen een uurtje af! Op een tijd die u het beste uitkomt! Zo bespaart u niet alleen tijd maar ook een flink vervelende klus!